Volt, mikor úgy éreztem, hogy jó pelenkát találni művészet

Ma nem merülök el annyira a művészet világában, inkább arra gondoltam, hogy mivel nekem nagyon nagy fejtörést okozott a legjobb pelenka megtalálása, megosztom veletek az ezzel kapcsolatos infóimat, ami hasznos lehet nektek is, ha épp pelenkás lurkó érkezik vagy már van a családban.

Már most lelövöm a lényeget, még hozzá azt, hogy hosszas keresgélés után a https://www.lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldal mentett meg attól, hogy pánikolva és visítva rohangáljak körbe-körbe a lakásban. Nagyon sokfajta pelenkát kipróbáltam, ezzel biztos sokan vagytok még így, de valahogy soha nem volt jó. Nem zárt úgy, nem volt elég nedvszívó, vagy annyira lehetetlen anyagból volt, hogy már szívem sem volt a gyerekre rátenni. Ekkor találkoztam a LORD Shoppal, ahol valóban prémium minőségű, de megfizethető áron elérhető pelenkát sikerült találnom. Tudjátok olyan igazán puha és meglepően kellemes tapintású borítása van pamutból, amit már szívesen teszek a babám popsija alá. A belebújós megoldásokat én nem szeretem, de persze bugyipelenka is kapható, ha neked az a szíved vágya. Ami az én kedvencem itt annak a csípőrészénél tépőzár található, nagyon jól záródik, de egyben rugalmas is, nagyon kényelmes viseletet a babámnak. Amit pedig kiemelnék még az, hogy található rajta nedvességjelző csík is, amivel nagyon jól nyomon lehet követni extra tapogatás nélkül is, hogy mennyire telített már a pelus.

Már biztos nagyon kíváncsiak vagytok, melyik is az a márka, amiről ennyit áradozok, így elárulom, hogy a Sleepy SENSITIVE-ről van szó, ami több méretben és még csomagos kiszerelésben is kapható a LORD Shop webáruházban. Érdemes megnézni a csomagokat is, nagyon jó áron lehet hozzájutni a pelenkákhoz, ha egy csomag helyett az öt darab pelenka csomagból álló terméket választjátok. Arról nem beszélve, hogy egy jó időre le is tudjátok így a pelenka vásárlást, és nem kell két naponta rohangálni a boltba újabb pelus csomagért.

Ha nem szeretnétek egyből nagy csomagra beruházni, és amúgy is kíváncsiak vagytok arra, hogy valóban olyan jó minőségű-e a termék, akkor lessétek meg a próbacsomagokat. Milyen jó, hogy van ilyen ilyenre is lehetőség! Egy próbacsomagban pelenka és különféle törlőkendők (például: Olívaolaj & Pamut törlőkendő, Rózsa törlőkendő, Eper törlőkendő, Bambusz törlőkendő, SENSITIVE törlőkendő is találhatók. Egy ilyen csomaggal meg tudjátok nézni, hogy milyen is ez a szuper pelenka, a törlőkendők pedig egy darabig elegendőek is lesznek, és persze ki tudjátok választani, hogy melyik illat vagy típus az, ami leginkább nektek való.

Nagyon elégedett vagyok a https://www.lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet webáruházzal, de azt még el kell mondanom, hogy az oldalon nem csak ezt a kategóriát érdemes megnézni, hiszen nem csak pelenka és pelenkázó lap alátét kapható náluk, hanem például női és férfi kozmetikumokat is lehet vásárolni. Így ha kellene tusfürdő, dezodor, parfüm vagy egyéb kozmetikum, akkor azt is hozzá lehet dobni a pelenka vásárláshoz! A kozmetikumokon kívül háztartási cikkek is vannak, vagyis akár mosáshoz is megtaláltok mindent, sőt én már gyertyát is rendeltem máskor, amikor a babának állítottam össze a csomagot. Mostanában olykor a wc papír beszerzése is nehézkes, de itt még azt is lehet találni a kínálatban. Szóval érdemes alaposan szétnézni, ki tudja mi lesz végül a pelenka vásárlásból.

Most már nem művészet megtalálni a legjobb pelenkát, kívánom, hogy nektek is váljon sokkal egyszerűbbé az élet az ajánlásomnak köszönhetően!