Tanuld meg a flottakezelés művészetének alapjait profi szakemberektől!

Napjainkban a művészet kifejezést számtalanszor használják átvitt értelemben. Ilyenkor pedig a művészet nem azt jelenti, aminek helye lenne egy galériában. Hanem olyan dolgokra, tevékenységekre stb. vonatkozik, amelyeket jobb ötlet profi szakemberekre bízni, vagy profi szakemberektől megtanulni, mint egyedül nekivágni. Aki egy kicsit is járatos a dologban, az tudja, hogy ilyen átvitt értelemben művészetnek nevezhető dolog a céges autókkal kapcsolatos flottakezelés is.

Ha jól jönne egy olyan weboldal, ahol a céges flottával kapcsolatos teendők alapjait valódi profiktól sajátíthatod el, ráadásul teljesen ingyen, akkor keress ár a flottakezeles.hu címre!

5 nagyszerű tipp, hogy a flottakezelés ne kerüljön sokba

flottakezelés

A flottakezeles.hu egy flottakezeléssel és céges autók bérbeadásával foglalkozó cég weboldala. A weblapon a szolgáltatások mellett számos fontos tájékoztatót is találunk, amelyek által a weboldal csapata segít abban, hogy részletesen megismerkedhessünk olyan fogalmakkal, mint például a lízing vagy a tartós bérlet. Ezen kívül pedig kérhető tőlük egy ingyenesen letölthető, profi minőségű online levélsorozat is.

Ebből a sorozatból 5 olyan fontos dolgot tanulhatunk meg, amelyeket érdemes tudni céges autó választása előtt. Ez az 5 tipp ugyanis abban segít, hogy a flottakezelés és a céges autók a lehető legkevesebbe kerüljenek nekünk. És ennek ellenére mégis minden lehetséges igényünknek megfeleljenek.

Ezekkel a témákkal foglalkozik a sorozat

A flottakezelés költségkímélő lehetőségeivel foglalkozó sorozat 5 része a következő témákat tárgyalja:

  • Hogyan választhatunk olyan céges autót, aminek sem rejtett költségei, sem pedig lappangó problémái nincsenek?
  • Milyen finanszírozási módot érdemes választani a céges autó fenntartására annak érdekben, hogy valóban jól kijöjjünk a költségekből?
  • Hogyan tudjuk megállapítani, hogy egy adott autót meddig érdemes céges autóként használni?
  • Milyen módszerekkel érhetjük el azt, hogy az autógumikra se kelljen többet költeni, mint amennyit muszáj?
  • Mikor érdemes dízel, benzines és hibrid üzemmódú autót választani költségkímélés szempontjából?

Ha úgy érzed, ez az 5 téma nagyon sokat segítene abban, hogy sokkal könnyebb legyen számodra a flottakezelés, ne habozz! Töltsd ki az online űrlapot, és igényeld azonnal a sorozat első részét!

Ha céges autó bérlésén gondolkodsz, de még szükséged van némi tájékozódásra, akkor olvasgasd a flottakezeles.hu kiváló minőségű tájékoztatóit.

És ne feledd! A flottakezelés olyan dolog, amiről valószínűleg minden ismerősödnek meglesz a maga remek tanácsa… De ha biztosra akarsz menni, inkább válaszd a profikat!