Számomra a növénytermesztés a művészet

Mindig is szerettem a művészetet, azonban nagy bánatom, hogy a műveléséhez nincs semmi tehetségem, pedig olyan jó lenne. Bár, ha azt nézzük, megtaláltam a magam önkifejezési formáját, ez pedig a kertészkedés lett. Nagyon szeretek növényeket termeszteni, aztán később a termésüket betakarítani. A megfelelő vetőmagokat mindig a gazdabolt.hu–ról szerzem be, a kedvencem ezen az oldalon belül is a paradicsom vetőmag. Eddig mindig nagyon szép és egészséges paradicsomokat sikerült növesztenem a gazdabolt.hu vetőmagjai segítségével. Rengeteg féle paradicsommag között lehet válogatni, idén el is döntöttem, hogy ki fogom próbálni az egzotikusnak hangzó cseresznyeparadicsom termesztését, hátha lesz belőle valami.

Ezen felül mindig átböngészem az akciók lapot, mert nagyon jó ajánlatokra lehet itt bukkanni. Nem egyszer találtam már itt olyan terméket, amit amúgy is meg kellene vennem, de ezt az ára miatt nem tettem meg korábban.

Mindig házhoz szállítással rendelek a Gazdabolttól, mert sajnos nem élek egyik üzlet közelében sem, pedig egyszer szívesen ellátogatnék oda személyesen. De van lehetőség személyes átvételre is, aki mondjuk ezzel a lehetőséggel élne. Sőt vannak olyan esetek, amikor kifejezetten csak a személyes átvétel lehetséges, mint mondjuk a vegyszerek vásárlásakor. Ezeket csak megfelelő bizonylatok esetében lehet megvásárolni, hogy nehogy rossz kezekbe kerüljenek. A szállítási költségek is pontosan megtalálhatóak a gazdabolt.hu oldalán, nem árulnak zsákbamacskát. Szerencsére a legutóbbi paradicsom vetőmagok is nagyon jó minőségűeknek bizonyultak, a cseresznyeparadicsom is szépen beérett, hála a gazdabolt.hu jó minőségű magjainak.