Simán rendelhetsz a netről hélium palackot, mozdulnod sem kell érte

Gyerekkorom óta óriási szenvedély számomra a fotózás. Mindig is fotós akartam lenni, amióta csak az eszemet tudom. Egész tinédzser koromban végig kísért ez a hobbi, és végül az életemmé vált, szó szerint. Ez lett a megélhetési forrásom. Eleinte csak eladtam a képeimet, de végül megnyithattam a saját galériámat és stúdiómat Budapest szívében. Ez egy olyan dolog, ami igen kevés embernek adatik meg, ezért nagyon meg akartam ünnepelni. Úgy döntöttem, hogy szervezek egy kis bulit a galériámba, és meghívom a közeli barátokat egy estére. Miközben a díszítést tervezgettem rájöttem, hogy milyen jól áll a stúdió egy-két pontján a léggömb. Csináltam is velük néhány nagyon jó képet, és éreztem, hogy erre bizony lenne vevői igény is. Miért ne lehetne ez itt állandó? Végig is gondoltam, hogy mi kell ahhoz, hogy hosszútávon berendezhessek egy ilyen részt a stúdióban, és elkezdtem beszerezni a szükséges eszközöket. Először is szükség volt valamire, amivel a lufikat felfújhatom. Mivel ez már mindennapos dolog lesz itt, mégsem járhatok az ajándékboltba állandóan. Így kitaláltam, hogy veszek egy hélium palackot. Írtam is a Google-be, hogy “hélium palack árgép”, és elkezdtem böngészni a találatok között. Majd később, az ajándékboltba visszatérve kiderítettem, hogy ők a netről rendelnek hélium palackot, és egy nem is akármilyen oldalról!

hélium palack árgép

Hogy mi olyan különleges ebben a cégben? A gazpalackfutar.com egy olyan cég, ami igazán odateszi magát, ha a tevékenységéről van szó, azaz arról, hogy palackot kell kiszállítani Budapesten, vagy a város 20 km-es körzetében. De ez semmi. Egyrészt, nem csak a szó szoros értelmében vett gázpalackról, azaz PB gázpalackról van szó. Ezenkívül szállítanak még házhoz hélium palackot, Co2 palackot, argon palackot, nitrogén és acetilén palackot, oxigén palackot, és corgon palackot. Persze, valószínű ezekkel még sosem találkoztál a mindennapi éltben, és most azt gondolod, hogy nem is fogsz. De gondolj bele. Én gondoltam, hogy egyszer hélium palackot fogok rendelni a netről? Persze, hogy nem. Szóval a lényeg, hogy bármiről legyen is szó, ami palackba zárható, azt a gazpalackfutar.com elviszi neked. Nagyjából.

De lépjünk túl a termékeken! Ha belépsz az oldalra, találsz ott egy telefonszámot. Ezt vagy felhívod, vagy kérsz egy visszahívást, mindkettő opció. A telefonbeszélgetés közben pedig egyeztethetsz a futárral a rendelés részleteiről. Mit jelent ez? Azt, hogy ők pontosan akkor fognak érkezni, amikor neked jó. Ez szerintem nagyon kényelmes. Megvan az érzés, amikor csomagot vársz, és ezért nem tudsz elindulni otthonról, hogy át tudd venni a kijelölt 4 órás időintervallumban, amit sms-ben kaptál? Hát igen, én is utálom. Na itt nincs ilyen gond. Sőt, azon túl, hogy akkor szállítanak, amikor neked jó, eszméletlen gyorsak is. Akár 4 órán belül eljuttatják hozzád a rendelt terméket. Hihetetlen, hogy van egy szolgáltatás, ami ennyire ügyfél orientált.

És ha még ez sem lenne elég, a cég sokkal többet nyújt, mint amennyit egy ilyen vállalkozásnak kellene. Kezdjük azzal, hogy a futár nagyon rendes. Egész jót beszélgettem vele. Meséltem neki, hogy először a hélium palackot árgépen kerestem, de nagyon örülök, hogy megtaláltam őket. Kérdeztem, hogyan zajlik náluk a munka, hogy tudják ezt így kilogisztikázni. Pár szóban tájékoztatott, de javasolta, hogy csekkoljam az oldal blogját. Hogy mit? Igen, a blogját. Nem gondoltad, hogy egy gázpalack kiszállító cégnek ilyen is van, ugye?! Én sem. Pedig van, és szuper dolgokat írnak ott le. Például arról, hogy mire kell ügyelni a palackok biztonságát illetően, vagy arról, hogy mi a kiszállítás menete, és hogyan dolgozik a cég. Ezek nem olyan információk, amiknek mindenképp a birtokában kell lenned, ha a palackok valamelyikét használod, de azért hasznos tudás. Én elolvasgattam a blogot szabadidőmben, és tudom ezt javasolni mindenkinek, tényleg klassz dolgok vannak fent, olyanok, amik máshol nincsenek így összeszedve a neten.

Összességében azt gondolom, hogy egy hélium palack árgépes keresésből, elég messzire jutottam. Olyan céget találtam, amit máshol nem fogok, és biztos vagyok benne, hogy nincs még egy ilyen Budapesten. Persze, egy egyszerű hélium palackot biztosan be lehet szerezni máshol is, vagy akár más is kiszállítja. De nagyon nem mindegy, hogy hogyan, hogy mennyi idő alatt, és az sem mindegy, hogy a cég, akit megbízol, mennyire veszi komolyan a hivatását. Mert ha komolyan veszi, akkor nem fogsz benn csalódni. Ha komolyan veszi, akkor mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy téged, vevőt, boldognak lásson, és elégedetté tegyen. Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen vállalkozás, aki blogot vezet a tevékenységéről, és enged belelátni abba, amit nap, mint nap csinál, igazán odateszi magát. Mindig van valami, ami egy sikeres vállalkozást megkülönböztet a többi, kevésbé sikerestől. És talán pont ez a plusz lehet ez a faktor, amit a gazpalackfutar.com ad.

Mindenkinek javaslom, és bátran ajánlom a céget, aki PB gázpalackot használ otthon, vagy a fentebb említett termékek közül szüksége van valamelyikre, bármilyen célra. Ha Budapesten, vagy a környéken laksz, próbáld ki őket. Esetleg, ha nem tudnád, hogy hozzád is szállítanak-e, csekkold a honlap alján található listán, ami felsorolja a településeket, ahová szállítanak. Bár ha a Főváros körül laksz, nincs okod aggódni, hívhatod is a számot, amit elérsz, a fentebb található linken. Hidd el, Te is képes leszel akár még cikket írni is a cégről, ha egyszer kipróbálod a szolgáltatást! Pedig ez csak egy gázpalack futár vállalkozás. “Csak”. De ha ennyit beszélek róla egyetlen rendelés után, annak biztos, valami oka van.