Naptárak az alkotásaimról

A művészet csodákra képes. Erre akkor jöttem rá, amikor megnyitottam életem első galériáját. Gyerekkorom óta festek, rajzolok. Anyukám mindig azzal viccelődött, hogy én már ecsettel a kezemben születtem. Tehetségesnek gondolt a környezetem, és én el is hittem. Ez az önbizalom segített abban, hogy az egyetem után megnyissam életem első galériáját.

A szülővárosom egyik eldugott utcájában bukkantam rá egy stúdiólakásra. Nem volt megszabva, hogy lakásként üzemeljen az a földszinti kis lakrész, így miután kibéreltem, átalakítottam kedvem szerint. Hónapokig nagy volt a nyüzsgés-forgás, de én egyáltalán nem bántam. Tudtam, hogy a fennforgásnak a végén az álmom teljesülni fog.

A kiállítás tematikáját úgy építettem fel, hogy elsőnek a kis kori próbálkozásaimat mutattam be. A fejlődési utamat szerettem volna láttatni a közönséggel. Ezek alapján valószínűleg kitalálható, hogy az emeleti részen a legutolsó alkotásomat láthatták az érdeklődők, ami egy portré volt, magamról. Nagyon sokat szenvedtem vele, nem mondom, hogy tökéletes lett, de első próbálkozásra nem volt szörnyű.

Viszont egy dolgot mindenképp szerettem volna. A galéria látogatóinak ajándékkal akartam kedveskedni. Egy olyan egyedi dolgot adni, amely a művészetemet is hirdeti. A nagy festmények helyett az alkotásaim leredukált változataira gondoltam.

Az egyik ilyen keresgélés során bukkantam rá a https://www.colornyomda.hu/munkaink/naptar-nyomtatas/ weboldalra. Mint kiderült, a Color nyomda, amely 1996-ban két egyéni vállalkozásból alakult, naptár nyomtatással is foglalkozik. A cég által leírtak alapján egy minőségi, a cég arculatának megfelelően megtervezett és kivitelezett irodai naptár elengedhetetlen marketing eszköz. Ez tartalmazza a cég emblémáját, logóját, valamint olyan egyéb fontos elérhetőségeket és céginformációkat, amelyek kiváló reprezentációs ajándékká teszik céges ügyfelek számára.

Sosem árt, ha tetszetős, élénk képekkel rendelkezik egy naptár és kialakításából eredően akár egyben tervezőként is használható otthon vagy irodai környezetben egyaránt. A naptáraknak tartalmazniuk kell a hétvégéket és az ünnepnapokat, a névnapokat, illetve naponkénti, akár óralebontású tervezhető felületet.

A naptárak típusai alapján választhatunk asztali állót vagy fekvőt, kártyásat vagy speditőrt, határidőnaplósat, agendát, plakátnaptárt, fali spirálozottat, stancoltat, zsebnaptárt, zsebkönyvet, de még asztali könyöklő elkészítésére is van lehetőségünk.

Arról nem is beszélve, hogy nem kell külön fül alatt keresgélni az ajánlatkérést, hiszen ugyanezen a https://www.colornyomda.hu/munkaink/naptar-nyomtatas/ weboldalon az is rendelkezésünkre áll.

Fontos kiemelni, hogy a Color nyomda céges naptár katalógusából nyomdakész minta-naptárak közül válogathatunk, amelyeket saját elképzeléseink alapján alakíthatunk át.

Már ennyi információ után is tudtam, hogy a műveimmel díszített naptár lesz a legjobb választás. De azért még tovább kutakodtam információk után.

A körülbelül 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Color nyomda az ofszet nyomtatás technológiai eljárásait ismerő szakemberekkel és kreatív gondolkodású fiatalokkal dolgozik együtt, amely egy teljes körű nyomdai szolgáltatást tud nyújtani mindenki számára. Fő feladati közé tartozik, hogy a megrendelők elképzeléseit valósággá alakítsák át. Jelszavuk: nyomtatás rövid határidőn belül. Színes és nem színes termékeket széles választékban egyaránt kínálnak. Az árérzékenységet figyelembe véve nagy hangsúlyt fektetnek a nyomtatási árakra.

Minden munkatársuk saját részlegén kiváló szakmai ismeretekkel rendelkezik. Külön területen foglalkoznak a grafikai megtervezéssel, kivitelezéssel, digitális nyomtatással, ofszet nyomtatással, stancolással, könyvkötészettel, egyedi naptárak készítésével.

A megrendelőik általában magánszemélyek, cégek, vállalkozások, intézmények. A honlapon még egy bemutatkozó film is várja az érdeklődőket, amelynek segítségével még közelebb kerülhetünk a Color nyomdához.

Ha ez a bemutatkozás még nem győzött meg valakit, akkor érdemes áttérni a referenciákra, ahol számos neves cég került bele a felsorolásba.

Természetesen a naptárak nyomtatása mellett a Color nyomda által felkínált termékek száma és típusa is elismerésre méltó. Vegyük például azt, hogy a nyomdatermékek közül készíttethetünk egyedi névjegykártyát, szórólapot, magazint, dobozt, papírpoharat, meghívót (ezt fel is jegyeztem akkor magamnak), sőt még szórólaptartót is. Emellett van lehetőségünk reklámeszközök gyártására is. A nyakpántok, karszalagok mellett térbetűk, rollupok, molinók, sőt egy teljes irodai dekoráció közül is választhatunk.

A kapcsolat fül alatt az ajánlatkérés dobozon kívül ügyintézőket, e-mail címeket és telefonszámokat is találunk. Arról nem is beszélve, hogy a Color nyomda három nagy üzemének elhelyezkedését is megtudhatjuk. Fontos megjegyezni, hogy ezek közül csak Budaörsön van ügyfélfogadás.