Merev vagy, mint egy szobor? A gyógytorna segít!

Sokszor azért utazok egy-egy városba, mert az aktuális kiállítás érdekel valamelyik múzeumban vagy galériában. Ez általában kortárs festészetet, grafikát jelent, szobrok is akadnak ugyan, de jellemzőbbek a térinstallációk és különleges objektek. Azért évente egyszer-kétszer nagy nevek kiállításait is élvezhetem, pláne, ha külföldre megyek, és egész gyűjteménnyel ismerkedhetek. Azért a nemzetközi palettán több olyan intézmény is van, amely emeleteinek végigjárásához egyetlen nap nem elég, így például a közeli Bécsbe is vissza-visszajárok ugyanarra a helyre, hogy mindent fel tudjak fedezni. Ha művészetről van szó, nem ismerek tréfát, valahogy kevés dolog van rám olyan energetizáló hatással, mint amikor egy izgalmas kiállítást láthatok, esetleg a kedvenc, képekről jól ismert alkotásaimat láthatom teljes életnagyságban. Mondanom sem kell, lélegzetelállító a legtöbbje, és hatalmas élmény, semmihez sem fogható! Mondjuk a tömegnyomor nem biztos, hogy mindig megéri. A művek befogadásához kell egyfajta átszellemülés is, azt pedig nehezebb a hömpölygő embertömegben elérni, mintha nyugodt körülmények között tudunk nézelődni.

Gyerekkoromtól kedve imádtam alkotni is, nem csak befogadni a különböző alkotásokat. Persze ez ettől még nem nevezhető művészetnek, de nagyon hálás vagyok azoknak a mestereimnek, mentoroknak, akik láttak bennem fantáziát és lehetőséget, és rövidebb-hosszabb ideig egyengették az utam. Sok kreatív önkifejezési formát próbálhattam ki, és végül persze felnőttkoromra ebből csak néhány maradt, de azokhoz nagyon ragaszkodom. Rajzolás és festés nélkül nem tudnám elképzelni az életem, de ezt gyakran felülírja bennem a fotózás iránti vágy, ugyanis megtanultam úgy használni az eszközt, hogy valóra váltsam a művészibb elképzeléseimet is vele. Emellett pedig a mai napig aktív vagyok zenei téren és írói közösségekben is. Azt sajnálom, hogy hangszerrel már nem jut annyi időm foglalkozni, de lehetséges, hogy ez a jövőben változni fog. Hiszek benne, hogy ezek a dolgok azok, amelyek megtöltik a mindennapokat valódi szépséggel és élettel, és az emberi kapcsolatainkat is teljesebbé teszik, hiszen a zene és alapvetően a szépség öröme közösségeket tud összekovácsolni, nem is beszélve az irodalomról….

Ami viszont mindehhez kell – az egészség -, én azt a Therapy4U csapatával kaptam vissza. Ugyanis a Porckorongsérv konzervatív kezelése | Therapy4U esetében az egyik leginkább elismerésre méltó, ha valaki Budapesten keres gyógytorna lehetőséget. Nekem ismerősök ajánlották a Therapy4U csapatát figyelmembe, és előre elmondták, hogy egy igazán profi csapattal állok szemben, ezért szinte mindegy is lenne, kihez kerülnék, biztosan jól járok, de nyilván amiatt, hogy kinek mi a szakterülete, azért valamennyit mégis számít. Na de hogy ne csak meséljek róluk: Porckorongsérv konzervatív kezelése | Therapy4U csapatánál néhány kattintással elérhető, emellett pedig a teljes team-től kapunk egy kis rövid bemutatkozót, megtudhatjuk, hogy kihez milyen problémával érdemes kiemelten fordulnunk. Aki tehát budapesti, annak előszeretettel ajánlom én is a Therapy4U-t, mert én nekik köszönhetően élek immáron több hónapja fájdalomtól mentesen. Persze jobb lett volna eljutni addig, hogy nem szükséges a Porckorongsérv konzervatív kezelése | Therapy4U, ha már így alakult, nem is kívánhattam volna jobb szakmai segítséget! Egészen más szemlélettel találkoztam itt ahhoz képest, mint amivel korábban dolgom volt, ugyanis itt arra is megtanítják az embert, hogyan őrizheti meg hosszabb távon is a fizikai egészségét, és lehetnek fájdalommentesek a mindennapjai. Nem kisebb dolgot, mint a mozgás szabadságát és örömét kaptam vissza a gyógytornász szakértelmének köszönhetően… Ezért is ajánlom őket ilyen lelkesen, mert azt hiszem, ennél nagyobb ajándékot nem is kaphattam volna az élettől, mint hogy a megfelelő szakemberek kezei közé sodort – na és persze a baráti ajánlás is elfért azért mellette. Így most rajtam a sor, hátha valakinek pont segítség lesz, hogy itt olvas a Therapy4U-val kapcsolatos maximálisan pozitív tapasztalataimról.

A weboldalról természetesen azt is megtudhatjuk, hogy a Porckorongsérv konzervatív kezelése | Therapy4U csapatánál az egyik lehetőség a sok közül, és megannyi sérülésre és testi eltérésre nyújtanak hathatós segítséget. Külön kiemelném, mert szerintem ez nagyon korrekt hozzáállás, hogy nemcsak a repertoárjukat mutatják be, hanem az árak is tételesen elérhetők. Így senkit nem ér meglepetés, és már az állapotfelmérés előtt tud azzal kalkulálni, hogy milyen kiadások várnak rá a jövőben. Persze a találkozások idejét előre nem lehet megmondani, van olyan eset, ami rövidebb idejű beavatkozást és kísérést igényel, és van, ami hosszabb időt vesz igénybe. De akkor is abszolút pozitívnak tartom, hogy megtalálhatjuk az árakat a weboldalon.

A Therapy4U-hoz belépni is kellemes, nagyon csalogató az a tér, ami a klienseket fogadja. Olyan a hely kisugárzása, ahol érzi az ember, hogy gyógyulni fog. Emellett persze az a kedvesség és türelem, ami a gyógytornászokból árad, az egész hely lelke. Korábban még sosem éreztem azt, hogy bármit kérdezhetek és jelezhetek, megértő fülekre fogok találni, de itt mindig ezt tapasztaltam. Sokat jelentett a fokozatosság is, bármikor szólhattam, ha úgy éreztem, most nem bírom annyira az iramot, és mindig kitaláltunk valami megoldást. Azt is a gyógytornásznak és a gyógytornának köszönhetem, hogy sokkal jobban tudok kapcsolódni a testemhez. Nemcsak a tartásom és a járásom javult, de a légzésemre is sokkal jobban odafigyelek, egyszerűen úgy tudnám összefoglalni, hogy sokkal tudatosabban vagyok jelen a testemben a mindennapokban, hála a Therapy4U által elsajátított módszernek. Azt is el kellett fogadnom, hogy vannak adottságok, amiken nem lehet változtatni, csak karban- és szinten tartani őket, és hogy hogyan tudom se nem túl-, se nem alulterhelni magamat. Ehhez mind kellett az a szakértelem, ami bennük lakozik!

Porckorongsérv konzervatív kezelése | Therapy4U

Mivel korábban én is átéltem azt, milyen a mindennapos kellemetlenség és fájdalom, egyúttal a bizonytalanság, hogy lesz-e olyan szakértő, aki segít az embernek kikecmeregni ebből, ezért egyfajta biztatásképp és megnyugtatásul is mondom, hogy ha tünet van, orvossal való egyeztetés után nem érdemes sokáig halogatni a dolgot. Bátran keressétek a Therapy4U-t akár telefonon vagy üzenetben. Magától nem lesz jobb semmi, ártani viszont árthatunk magunknak, ha nem foglalkozunk a fájdalommal. Persze ez helyzetfüggő, de sokszor nem is gondolnánk, milyen kevés kell ahhoz, hogy jobban legyünk! Máskor pedig valódi küzdelem, ezzel is tisztában vagyok. De még mindig jobb, mint azzal küzdeni, hogy nap mint nap fájdalmaink vannak… A therapy4u oldalt pedig bármilyen felmerülő kérdés esetén lehet látogatni, amivel kapcsolatban pedig nem találunk információt, azzal nyugodtan felkereshetjük őket üzenetben. Biztos vagyok benne, hogy náluk mindenki megtalálhatja azt a szakembert, aki tudja a gyógyírt az adott problémára, és akivel egy hullámhosszon is tud lenni a közös munka során.

A lehetőség tehát adott a Therapy4U-nál, már csak élni kell mindezzel. Ha számodra is vonzó a gondolat, hogy gyógytornával megoldható panaszaid hamarosan enyhülhetnek, akkor irány a therapy4u.hu!