Már épp kezdtem nagyon megszeretni az új telómat…

Pedig igazán nem voltam sosem nagy okosteló-párti… Azt mondogattam mindig, egy ilyen kicsi eszköz úgysem fogja kiváltani semmiben a laptopomat. Aztán találtam egy tök jó rajzolós, grafikai programot, amivel az ujjaim segítségével is csodát művelhetek.

És sokkal jobb így rajzolni, mint egérrel – eléggé újfajta módon hódolok a művészetnek, rajztanár létemre, de nem lehet a kultúrában megmaradni örökké mindig a hagyományosságnál! Bár én a magyar kultúra felkent ápolója vagyok, de már nyitok az új felé is. Ez most egy felüdülés – ilyenekkel kísérletezni -, és így már a Huawei telómat is kezdtem épp nagyon megszeretni, amikor egy napon leejtettem, és betört a kijelzője.

Ekkor írtam be a keresőben gyorsan, hogy Huawei szerviz és találtam egy helyet, ami még jobban berántott az okostelefonok világába. Ezt a helyet az lcdfix.hu nevű weboldalon leshetitek meg, és meg fog erősíteni benneteket is abban, hogy ha már a mai telók sem csak egy-két évre szólnak, érdemes vigyázni rájuk, óvni őket, vagy ha a baj megesett, meg is lehet őket javíttatni szuper gyorsan és maradéktalanul kielégítően!

A linkemen láthatóan, kijelző cserét is vállalnak, illetve telefon felújítást, adatvesztés nélkül. Ahogy mondtam, meg lehet szeretni ezeket a kínai márkákat, mert megfizethető áron kínálnak nagyon sokat és tök jó, hogy van egy hely, ahol az ilyen kétbalkezesek hibáit is kijavítják, mint amilyen én vagyok, aki leejtette az eszközét.

Hála égnek, hogy nem szükséges újat vásárolnom most, és ha már a megfizethető árat említettem, ők nagyon is megfizethetők! Mármint az LCD FIX. Márkafüggetlenek, tehát nemcsak Huawei szerviz ők, hanem egyéb fajtájú telókkal is fordulhattok hozzájuk, és igazán prémium minőségű javításokat eszközölnek. Ez nemcsak üres duma, én mostanra személyesen is tapasztalhattam, hogy mennyire ügyesek. Szinte egy új telót kaphattam vissza. Ez a magas minőség valahogy nem is következhetne a gyorsaságukból, de náluk tényleg nem zárja ki egymást mindezen két dolog.

Eszeveszettül gyorsan megcsinálnak mindent, nagyon értik a szakmájukat, biztosítási ügyintézés is van náluk, ahogy látom, és tényleg, mintha egy új készüléket kaptam volna vissza. Azt azért nem mondom, hogy még szerencsés is, hogy leejtettem, legközelebb jobban figyelek, de nagyon örülök neki, hogy most ilyen jól néz ki, és a javítás óta ilyen jól működik! Szinte jobb, mint új korában.

Tényleg elengedem most már a gyorsan cserélendő telók mítoszát. Én ezt a telót nagyon sokáig használni fogom még, mert már tudom, hogy hol javíttassam, akár tervezetten, akár baleseti dolgokból kifolyólag. Mit értek tervezett javítás alatt? Van náluk akksicsere is például. A másik kulcsfontosságú dolog ez, mert az akkumulátor idővel bizony úgyis tönkremegy, sajnos. De hozzájuk vihettek Apple-t, Xiaomit is, az oldalon tudjátok elolvasni, milyen szereléstípusokra. Samsung kijelző csere is van! És foglalkoznak telefonok adásvételével is.

Így lettem hát kultúra- és művészetkedvelőként telefonkedvelő. Mindenkinek meghozza valami az áttörtést. A következő ajándékom magamnak egy tablet lesz, mert a kézzel való vezérlés egér helyett teljesen berántott. És ebben az Apple, Xiaomi, Samsung, Huawei szervizben tabletek gondjait is orvosolják, szóval efelől is nyugodt lehetek! Ipad-ét például… Hogy ne csak kínai gyártású eszközeim legyenek. Most már kipróbálok szerintem mindent, idővel!