Kismama fotózás Budapest területén, ahol én voltam a műalkotás

A művészet mindig is meghatározó része volt az életemnek. Művészeti sulisként mindig is alkottam és általában én voltam a művész, akinek megjelentek a képei. Egyszer egy galériában meg is valósult egy kiállításom, és a jövőben is szeretnék hasonló projekteken dolgozni. Addig is előszeretettel járok más kiállításokra és más művészek megnyitóira. Egy dolog volt csak mindig, amit nem szerettem, az pedig a kamera másik oldalán lenni.

Ez azonban teljesen megváltozott, amikor kismamaként részt vettem életem első komoly fotózásán, ahol én voltam a műalkotás, nem pedig a fotós.

Férjem ragaszkodott hozzá első sorban, én pedig egészen ellene voltam a dolognak, azonban végül sikerült meggyőznie. Tanácstalanok voltunk azonban, mivel a rengeteg fotós közül esélytelennek tartottuk csak egy kiválasztását. Profi kismama fotózás budapest területén nem egy megvalósíthatatlan dolog, hiszen a kelleténél sokkal több fotós is elérhető.

Végül Szoboszlai Krisztire esett a választásunk, mert stílusban ő képviseli leginkább azt, ami engem tükröz, valamint kevés ennyire a munkáját szerető és hihetetlenül profi fotóssal találkozni a piacon manapság.

Ráadásul a kismama fotózás nem egy átlagos fotózás, sokkal nehezebb folyamat tud lenni, hiszen egy leendő anyuka a nagyobb pocakjával sokszor nehezebben mozog, nehezebb instruálni fotósként. Kriszti hozzáállása azonban borzasztóan szimpatikus volt, és az oldalon is feltüntetett minden fontos információt a képek elkészítésével kapcsolatban.

Először a fotózás helyszínét kellett eldöntenünk. Krisztinél lehetőség van szabadtéri fotózásra is, valamint különböző csodás stúdiókat is ajánl, amiket én is jól ismerek, és mindegyik jó választás lenne. Mi azonban a szabadtéri fotózás mellett döntöttünk. Ebből adódóan igyekeztünk olyan időpontra tenni a programot, amikor szép idő van és tiszta az ég, hogy naplementés képeket tudjunk csinálni.

A következő dolog amit el kellett döntenünk, hogy a férjem is szerepeljen-e a képeken. Úgy határoztunk, hogy egy-két kép erejéig ő is odaáll majd mellém, de a többin meghagyjuk, hogy csak én tündököljek.

Három csomag közül választhattunk, amit Kriszti kínál. Egy alap, egy exkluzív és egy VIP csomag állt rendelkezésre. Mi az exkluzív csomagban egyeztünk meg a párommal, hiszen ez pont annyi képet tartalmaz, hogy bátran osztogathatjuk majd a családnak és a barátoknak, de nekünk is jó pár maradni fog emlékbe.

Az egyeztetés folyamata nagyon gördülékeny volt, Krisztivel hamar szót értettünk és sok mindenben egyezett a véleményünk és elképzelésünk. Miután mindent megbeszéltünk nem volt más hátra, mint kivárni a fotózás napját.

Az időpont előtt elmentem még egy sminkeshez és fodrászhoz is bejelentkeztem, hogy a legjobb formámat hozhassam. Ezt Kriszti is javasolja mindig, hiszen nála nincsen külön ilyen szépítkezős szolgáltatás. Azonban ha a ruhákról van szó, rendelkezésre bocsájtja saját gardróbját, ami tele van szebbnél szebb ruhakölteményekkel és kiegészítőkkel. Innen bármit választhatsz és viselhetsz a fotókon teljesen díjmentesen. Emellett persze az a te dolgod, hogy mit szeretnél viselni a képeken és milyen öltözékeket hozol magaddal. A fontos az, hogy kényelmes legyen és jól érezd benne magad, mert úgy készülhetnek az igazán jó képek.

A fotózás csodás hangulatban telt, Kriszti remekül instruált engem, valamint minket a közös fotókon. Mesebeli képek készültek rólunk a természetben, amikért szeretteink is oda meg vissza voltak. A nagyobb csomagnak köszönhetően bőven jutott belőlük mindenkinek.

Bármennyire is tartottam a modellt állástól az elején, annyira pozitívan csalódtam a végeredményben. Meg is ígértük Krisztinek, hogy majd visszatérünk hozzá újra a picivel, amikor már ő is mosolyoghat a képeken. Nem vitás, hogy Krisztinél elérhető a legjobb kismama fotózás Budapest területén, így azóta is mindenkinek őt ajánlom még jómagam helyett is.