Kiállításról jövet láttam meg ennek a varrógép szaküzletnek a logóját

Éppen egy fotókiállításról, illetve annak megnyitójáról tartottunk haza a férjemmel, amikor megláttam a kocsiból egy varrógép szaküzlet molinóját az utcán. Gyorsan megjegyeztem, hogy merre járunk, és hazaérve az első dolgom volt, hogy a keresőt használva megtaláljam a boltot.

Szerencsém is volt mert pár perc böngészés után meg is találtam, amit kerestem. Az az igazság, hogy már régóta gondolkodom egy kis hobbivarrógép beszerzésén. Újabban nagyon tetszenek a patchwork technikával készített ágytakarók, huzatok, faliszőnyegek. Szeretném én is kipróbálni, hogy mennyire testhezálló számomra ez a hobbi.

Egyébként, amit a neten is találtam, nem más, mint a Varrógépguru szaküzlet. Üzemeltetői több, mint 25 éve foglalkoznak varrógépek és varráshoz szükséges eszközök kereskedelmével és javításával. A választék széles, kaphatóak itt ipari- és hobbivarrógépek, szabászgépek, de még varrodai székek is. Többféle gyártó termékeivel találkozhatunk, olyan márkákéval, melyek a legmagasabb minőséget képviselik. A munkatársak profi szaktanácsadás keretein belül segítséget nyújtanak az elképzelésnek, célnak és anyagi lehetőségeknek megfelelő berendezés kiválasztásában.

Még arra is van lehetőség, hogy a kiszemelt gépeket kipróbáljuk az üzletben.

A webshop könnyen használható, a vásárlás pár kattintással lebonyolítható. Megrendelésünkért utánvéttel vagy előre utalással tudunk fizetni.  Csomagunkat a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. Ha olyan terméket választunk, mely van készleten, a kiszállítás mindössze néhány munkanapot vesz igénybe. Előfordulhat viszont, hogy várni kell mert a kiválasztott varrógép nincs raktáron. A kiszállítás költsége 1.600.- Ft, amennyiben 50.000.- Ft alatti termékről van szó, viszont felette ingyenes. A gépekre garancia is érvényesíthető, azok értékétől függően. Minél magasabb árú egy gép, annál több, 1-2 vagy akár 3 év garancia is érvényesíthető rá.

Nekem nagyon tetszett, amit a webshopban, majd személyesen a varrógép szaküzlet kínálatában láttam. El is határoztam, hogy innen fogom beszerezni új varrógépemet legújabb hobbimhoz.