Így kell a pandémia idején galériát csinálni a saját nappalidból!

Ha az ember nem megy a kultúrához, majd csinál! Eredetileg teljesen ártatlan alapból indult ki ez az egész: patront kellett venni a nyomtatóba, mert kifogyott. Persze, sima ügy rendelünk a netről, mert az úgy egyszerűbb. Nem is biztos, hogy a boltok nyitva tartanak, szóval jobb biztosra menni.

Nem is kellett olyan sokat keresgélni, és meg is találtuk az igazit nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron oldalon. Persze megy a vita, hogy melyik a jobb, az epson vagy a canon, de szerintem amíg jól végzi a dolgát, addig teljesen mindegy milyen márka. De itt persze meg találhatod az általad keresett patront akkor is, ha canon, philips, HP vagy lexmark nyomtatód van. Azt pedig, hogy nem találsz a típusodnak megfelelőt, erősen kétlem, de ha nem hiszed, nézz körbe náluk. Ha esetleg másra lenne szükséged, netalán tonerre, azzal is rendelkeznek, és lehet hogy még nagyobb variációval, mint patronnal.

Na, de mi adta az ötletet a házi galériához?

Ezt mindenki joggal kérdezheti. Nos voltam olyan szerencsés és rákattintottam a papír szekcióra, és megkapta a szememet a fotópapír. Már amúgy is voltak olyan művészi képeim, amiket elő akartam hívatni, csak hát, ugye minden meg még az anyukájuk IS be van zárva, szóval be rendeltem 3-4 csomaggal a fotópapírból, mondom magamnak, ha nem lesz jó minőségű, maximum visszaküldöm, hiszen 14 napon belül mindent egy szó nélkül vissza lehet küldeni, és akkor az ára is visszajön. A patronok esetében még garanciát is vállaltak egy évre, ami meglepett, de örültem neki. Mivel annyira képeket akartam nyomtatni, és nem csak fekete-fehérrel dolgozom, ezért rendeltem külön még egy adag színes patront, hogy biztos legyen elég.

A szüleimnek ugyan volt némi fenntartása, de szerintem nagyon tetszett nekik a végeredmény. Persze 2-3 napot kellett várni a szállítmányra, de legalább a szállítási költséget nem kellett megfizetni. Vagy inkább úgy kellett volna fogalmaznom, hogy minden termékre vonatkozóan ingyenes szállítás van érvényben a nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron-on.

Gondolhatjátok, mennyire örültem a hírnek, ha már egyszer így is “túlköltöttem”, bár nem tudom apa ezt honnan veszik, mikor azt hitte csak a patron lesz majd 60 ezer forint. Hogy ezt honnan vette azt nem tudom. Persze, ha vagy négy évre, és húszezer oldalra való patront akarsz vásárolni, akkor talán, de kérlek! Még a plusz patronnal és a fotópapírral együtt is olyan 50 ezer körül fizettem. Teszem hozzá, az epson nyomtatónkba külön kell venni a színes patronokat (kéket, sárgát, pirosat) szóval, egy kicsit alapból drágábban kell számolni a dolgokat.

Nem tudom, ez alapján kinek keltettem fel az érdeklődését, de ha a szükség úgy hozza, szerintem mindenképp érdemes benézni hozzájuk, ha mást nem legalább tájékozódni.