Igaz, nem művészet, de értékes kapcsolat: Vízszerelés.net

Az ember azt hihetné, hogy az érték csak pénzben fejezhető ki – ez a szobor ennyit, ez a festmény meg annyit ér. Igen, valóban van az értéknek ilyen aspektusa is, azonban amit sokan nem vesznek figyelembe, azok a kapcsolatok. Az, hogy ha szeretnénk valamit, akkor tudunk valakihez fordulni segítségért. Ezt mindig is fontosnak tartottam, és sokszor jól is jött, például amikor sürgősen szükségem volt egy vízvezeték szerelőre, és egy művész barátom a figyelmembe ajánlotta a Vízszerelés.net oldalát. Mint mondta, a fővárosban vagy Pest megyében nem fogok náluk jobbat találni, és igaza is lett. Tényleg rettentő elégedett lehettem azzal, amit nyújtottak, sőt! Én sem tehetek másképp, mint kifejezetten ajánlani őket bárkinek, aki hasonló cipőben jár!

Mit tehet ugyanis az ember, ha arra lesz egy nap figyelmes, hogy elkezdett nedvesedni a fal? Egy darabig figyeli, hátha csak valami időszakos gondról van szó. De ha a folt nemhogy nem akar eltűnni, de inkább csak növekszik, ott már sejthető, hogy komoly a baj. Honnan tudom ezt? Onnan, hogy sajnos velem is ez történt. A házam elég régi építésű, ennek megfelelően a vízvezetékek is elég öregek, így tulajdonképpen csak idő kérdése volt, mikor reped meg az egyik cső. De szerencsére emlékeztem rá, hogy az emlegetett barátomnál is nem sokkal korábban akadtak vízgondok, így hamar felhívtam, hogy kit tud ajánlani. Ő mondta nekem a Vízszerelés.net oldalát, és azt, hogy mindenek előtt őket keressem fel, hiszen Budapesten kívül egész Pest megyében is házhoz jönnek – sürgős esetben, vészhelyzetben akár pár órán belül is. Ez nagyon jól hangzott, szóval adtam neki egy esélyt.

És remekül bejött! A Vízszerelés.net oldalán ugyanis valóban fel van tüntetve, hogy ha nagy a gond, akkor akár hétvégén, sőt pár órán belül is kiérkeznek, persze a megfelelő pótdíj ellenében. De úgy voltam vele, hogy kerül amibe kerül, ezt meg kell csináltatni, mert különben tönkremegy a fal, és kereshetek kőművest is. Felhívtam hát őket, és megbeszéltem velük, mikorra tudnak kijönni. Addig pedig elzártam a vizet, hogy megelőzzem a további károsodást. Ahogy megbeszéltük, ők jöttek is, és a speciális eszközeikkel elég hamar megállapították, hol történt a csőtörés. Úgyhogy azon a helyen kénytelenek voltak kibontani a falat, de legalább meglett az a fránya repedés.

Kicserélték a sérült csőszakaszt, és adtak számlát a javításról, hogy majd a biztosítótól vissza tudjam igényelni a költségeknek legalább egy részét. De így is tökéletesen elégedett vagyok, még ha keletkezett is a rombolással egy kis plusz munkám. Abban viszont biztos vagyok, hogy legközelebb is a Vízszerelés.net telefonszámát fogom hívni, ha valami vizes baj történik, hiszen ilyen gyors és ilyen precíz szolgáltatást még soha senkinél nem tapasztaltam!