Galéria megnyitóra készültünk Anna táskával

Rendezvényszervezéssel foglalkozom, viszont nagyon szeretem a művészetet. Egy nagyobb cégen keresztül kapom a megbízásokat és a következő feladatom az volt, hogy egy galéria megnyitóját kellett megszerveznem. Nagyon izgatott lettem, mert végre kaptam egy hozzám illő feladatot a sok esküvő után, amiket szerveztem. Az ügyfelek egész magas keretet hagytak arra, hogy minden simán menjen és elég embert lehessen alkalmazni az estére, hogy teljes mértékben az elegancia tükröződhessen az estén.

Rengeteg dolgom volt. Meg kellett szerveznem az italokat, ételeket, zenét és sok minden mást. A felszolgálóknak egyszerű, fekete ruhában kellett lenniük viszont volt rá lehetőség, hogy táskát és kiegészítőt vásároljunk nekik. Arra gondoltam, hogy remekül nézne ki, ha a felszolgálók éppen azt az eleganciát adnák vissza, mint amit az egész estétől elvárnak. Sokáig jártam a boltokat viszont nem találtam megfelelőt.

Egyik kollégám azt javasolta, hogy keressem fel a https://www.annataska.hu weboldalt és biztosan találok megfelelő darabokat. Az oldalt megnyitva már éreztem, hogy jó helyen járok. Pontosan azt a stílust képviselte, mint amit kerestem és megszerettem volna jeleníteni a felszolgálókon. Észre vettem, hogy most bővítették kínálatukat. Tudtam, hogy nem ez lesz az utolsó vásárlásom ezen az oldalon, ezért rögtön feliratkoztam a hírlevélre, hogy engem is értesítsenek a új termékekről legközelebb. VIP tag is lettem, mert szerettem volna pontokat gyűjteni. Már a regisztrációval is kaptam pontot, amit rögtön le is lehetett vásárolni.

Hatalmas választék, kedvező árak

Máris nagyon különlegesnek éreztem magam, pedig még el sem kezdtem vásárolni. Amellett, hogy nagyon sokféle stílusú és méretű táskák voltam, amellett még az áruk is nagyon kedvező volt. Először az összes táskák fülre mentem és ott nagyon tetszett, hogy nem, típus, szín és méret szerint is ki lehetett szűrni a találatokat. Mint nőknek, úgy férfiaknak is kerestem táskát és álmomban sem gondoltam, hogy ezt egy weboldalon meg tudom majd tenni.

Férfiaknak Bugatti táskák közül tudunk válogatni az annataska.hu-n. A színek nagyon férfiasak és többféle méretben is elérhetőek, valamint attól függően, hogy mire szeretnénk használni válltáskák, testtáskák és sok minden más is kapható. A méretek S-től L-ig választhatók, igénytől függően. Ezek az opciók nagyon megkönnyítik a vásárlást. Bőr és szintetikus anyagok közül választhatunk. E mellé pénztárcák széles kínálatát is megtaláljuk az oldalon.

Ha már tudjuk, hogy milyen típusú táskára van szükségünk, akkor nem kell mást tennünk mint típus szerint kiválasztani a megfelelőt és azon belül a szívünkhöz legközelebb állót. Ez nem lesz nehéz, mert egy ilyen klassz weboldalról biztos, hogy senki sem távozik üres kézzel.

A https://www.annataska.hu egy webáruház, ezért a termékek csak online tekinthetők meg. A vásárlást megkönnyíti, hogy a termékek több szögből és belűről is le vannak fényképezve, ezért pontosan lehet látni, hogy hogy néz ki. Emellett a pontos méretek centiben is meg vannak adva, ezért biztosan nem nyúlunk mellé. Annak, akinek ez sem elég, a méreteknél megnézheti, hogy az adott darab S-től XXL-ig melyik kategóriába tartozik.

Az oldalon több márka is jelen van, a Bugatti mellett Jana, Anekke, Tamaris és Olasz táskák is kaphatók. Ezek a világmárkák rendkívül jó áron kaphatóak, ennek persze senki sem tud ellenállni. Nem szabad elfelejteni, hogy a Bugatti márkát ma már nem csak férfiak hordhatják, hiszen női táskák is kaphatóak az oldalon.

Egy jó táska mellé öv is dukál

Nagyon szimpatikus volt, hogy táskákhoz illő pénztárcát és övet is lehet találni. Többféle színben és méretben. Ebből is látszik, hogy az annataska.hu mindenre gondol. Persze nőknek és férfiaknak is találunk pénztárcákat bőrből vagy szintetikus anyagból. Ezek is éppen olyan gondosan lettek lefényképezve, hogy lássuk a belsejét, hiszen tudjuk, hogy ez mindkét nemnek nagyon fontos. Méretet is tudunk választani igényeinknek megfelelően.

Ha ezek után bármi kérdésünk van az elérhetőségek fülön keresztül ezt megtehetjük, esetleg e-mailt is tudunk küldeni. Bennem valóban felmerült a kérdés, hogy ha több táskát vásárolok, akkor vajon a postaköltség is megemelkedik e. Szerencsére erre a kérdésre rögtön választ kaptam, mert kiderült, hogy a szállítás fix díjas. Ez akkor is érvényes ha otthonunkba kérjük a csomagot vagy ha esetleg egy Pick Pack Ponton szeretnénk átvenni a terméket.

Előre utalásra van lehetőség. Számomra ez azért fontos, mert biztos vagyok benne, hogy egyik barátnőmet egy ilyen csodaszép táskával fogom meglepni szülinapjára. Így ő csak megkapja a kifizetett csomagot. Persze utánvéttel és bankkártyás opcióval is fizethetünk a futárnál, ha ez a megfelelő számunkra.

A megnyitó

A galéria megnyitójára a hölgyeknek Olasz testtáskát választottam, mert ez illett legjobban a megnyitó stílusához. A férfiaknak természetesen Bugatti testtáskát valamint mind két nemnek hozzá illő övet is sikerült a kapnom. Nagyon meg voltam elégedve az eredménnyel. A kosár megtekintésekor az tetszett, hogy láttam, hogy mennyi volt a megtakarítás, hiszen az tölti el a legjobb érzéssel az embert. Valamint az is látható volt, hogy hány pontot kaptam a vásárlással, ezáltal mennyi kedvezményem lesz a következő alkalommal.

A https://www.annataska.hu egy hatalmas élmény volt számomra és mindenkinek ajánlani fogom. Az oldal stílusa meghozza az ember hangulatát azokhoz a termékekhez, amik elérhetőek és teljes mértékben át tudja adni ezt az érzést. Miért is elégednénk meg kevesebbel, ha a legjobb helyen is vásárolhatunk.

A termékek öt napon belül megérkeztek és pont olyanok voltak mint az oldalon. Persze ettől jobb már csak a felszolgálók arcát volt jobb látni, mikor megtudták, hogy ennyire jó táskát és övet fognak felvenni a megnyitóra.

Az este nagyon jól sikerült és a táskák nagyon dekoratívak és praktikusak voltak. Rengeteg képet eladtunk és a licitálás is egész este tartott. A megrendelők teljesen meg voltak elégedve, mert azt az eleganciát tudtuk nekik nyújtani, amit elvártak.

Persze a főnököm is nagyon büszke volt rám és előléptetett. Azt mondta, hogy már nem kell többet esküvőket szerveznem inkább művészi vonalon szeretne elhelyezni. Ez persze engem hatalmas örömmel tölt el és remélem ez azt jelenti, hogy a jövőben még rengeteg alkalommal lesz módomban rendelni az annataska.hu oldalról. Persze barátnőmnek is megrendeltem az egyik válltáskát születésnapjára és azóta csak azt használja. Most már azon gondolkodom, hogy magamnak is szeretnék venni valamit. Persze párom is benne volt a rendelés ötletében, mikor látta a kínálatot. Engedtem kérésének és egy oldaltáskát kapott, viszont azt még nem tudja, hogy nemsokára egy hozzá illő pénztárcát is fogok venni neki. Azt hiszem a https://www.annataska.hu egy olyan weboldal lesz, amit a könyvjelzőkön keresztül gyorsan el fogunk tudni érni, szerencsére.