Egy galériának is szüksége lehet székhely szolgáltatásra

Bizony, főleg, ha az a galéria nem csak kiállít, hanem el is ad képeket, ahogy azt ugye a galériák szokták. Mivel ők is gyakorlatilag cégnek számítanak, rájuk is minden olyan vonatkozik, ami egy átlagos, mondjuk napelemekkel foglalkozó cégre vonatkozna.

Na, de miért jó egy ilyen székhely szolgáltatás, és milyet vegyek igénybe, ha már egyszer itt tartunk? A választ a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ weboldalán találhatod, de szívesen leírom a legfőbb pontokat ide, hogy könnyebb legyen a dolgod. Nekem is nagyon sokat segítettek, hogy megértsem, miért is az a legjobb döntés, ha igénybe veszem a szolgáltatásaikat, hogy jobban menjen a galériám.

Egyrészt azért is, mert vannak olyan szolgáltatók, akik egy bizonyos összegért havonta elintézik, hogy akár Iparűzési Adó (IPA) mentesen alapíts és üzemeltess céget. Persze jelen esetben a cég már létezik, de az újonnan létrejövő vagy már gondolatban levő vállalkozóknak ilyet is érdemes megnézni. A Google-ben én is csak véletlenül akadtam rá a linkjükre, de nagy szerencsém volt.

Miután rákattintottam a linkre (https://szekhelyszolgaltatas24.hu/), alaposan körbe is néztem az említett oldalon. Nem ám egyből vad telefonálásba kezdeni! Szerintem azt, egy épeszű ember se tenné. Alaposan megnéztem mindkét lehetőséget is. Az Újlengyelben való székhely alapítás az IPA mentesség miatt volt nagyon vonzó. De mivel a cég alapjáraton elég kicsinek indul, viszont nagyon nagy vagy komoly tárgyalásokat folytatunk szinte minden hónapban, a Budapesti székhely előnyei is nagyon vonzónak bizonyultak az újlengyeli mellett. Ha valaki komoly tárgyalásokat akar folytatni, és szüksége van a pesti elhelyezkedésre, és egy ottani tárgyalóra a presztízs miatt, mindenképp jó ebbe is belegondolni.

A székhelyszolgáltatás keretében amúgy (helytől függetlenül) bele tartozik maga a cég alapítás is, vagy a cég módosítás – éppen akinek amire szüksége van -, az online, akár egy órán belüli ügyintézés és az adatok kezelése a szolgáltató által (levelek továbbítása, szkennelés, stb). Miután mindezen végigrágtam magam, úgy döntöttem, alszom rá egyet, majd a következő napon fel is kerestem őket, hogy telefonon még egy-két információt pontosítani tudjak.

Számomra nagyon szimpatikusak voltak, és csak ajánlani tudom őket. Aki cégalapításon töri a fejét, vagy megszabadulna az IPÁ-jától, vagy tárgyalóra lenne szüksége, az keresse fel a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ weboldalt bátran.