Akciós motorgumi a motortire.hu oldalról!

Az egyik barátom a motorok, a motorozás szerelmese, és éppen arról panaszkodott nekem az egyik nap, hogy nem talál megfelelő gumit a motorjára.A régi ugyanis elhasználódott, azzal már nem mehet tovább, mert kezd egészen balesetveszélyessé válni. De szerencsére találtam egy oldalt, ami megoldja ezt a problémáját. Ez az oldal a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire.

Itt nagyon sok különböző motorgumit lehet kapni, ezért is küldtem el neki az oldalt. Sokan vásárolnak itt, nagyon jókat olvastam róluk. A délig leadott rendeléseket másnap már ki is szállítják, nagyon gyors innen a rendelés, nincs a más helyeken megszokott 3-4 napos átfutási idő.

A Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire oldalon mindig vannak akciók, ezért is küldtem tovább a barátomnak. Meg is találta itt azt a gumit, ami neki kellett. Ő elég prémium motorgumikat használt eddig is, és ezért nem sikerült megtalálnia azt, amit keresett, nem sok helyen lehet kapni. De szerencse, hogy ezen az oldalon volt belőle raktáron és még olcsóbban is jutott hozzá, mint általában!

Fontos volt, hogy pár nap alatt meglegyen az új motorgumija, mert megbeszéltük, hogy Ő fog elvinni egy kiállítás megnyitójára, motorral. Szerencsére annak köszönhetően, hogy a motortire.hu oldalon ennyire gyors a a kiszállítás, nem kellett új fuvar után néznem.

Természetesen nem csak a szállítással, hanem az árakkal és a gumi minőségével is nagyon meg volt elégedve ez a barátom, azt mondta, hogy máskor is innen fog rendelni. Nagyon megbízható kis oldal, nem véletlen, hogy annyi jó értékelést lehetett olvasni róla az inereten.

Nagy szerencsém volt, hogy megtaláltam az oldalt, és így megérkeztek az új gumijai a hétvégi kiállítás előtt, ahova most már biztos, hogy motorral fogok érkezni.