A vízszerelő mester is lehet nagy művészet kedvelő

Az otthonunk teli van replikákkal, meg olyan másolatokkal nagy festők műveiről, amiket a férjem meg én festettünk. Mondhatjátok, hogy ez milyen gagyi, de igazából csak így hódolunk a kedvenc hobbinknak és közben meg a munkájuk iránti végtelen tiszteletnek. Mert hát ki ne állna meg ezek előtt a nagy-nagy festmények előtt – már nem méretre, hanem eszemeileg. Olyan festményekről beszélek, amiket aztán tényleg mindenki, de tényleg mindenki ismer, kicsiktől a nagyokig és nagyoktól a kicsikig, anyukám, apukám, a testvérem, meg még akár a vízszerelő mester is, aki a múlt héten vendégeskedett nálunk egy órácskát.

Mázlink volt, mert még nem tetőzött odáig a kialakult dugulás, hogy bármit is elárasztott volna, de nem sok hiányzott hozzá. Szóval egy ismerősünk ajánlását követően felkerestük a topvizgazfutesszerelo.hu-t, ahol gyors segítséget kaptunk. Elmondtuk, hogy milyen dugulásos jelenségeket tapasztalunk sajnos a lakás több pontján is és erre a hívásra már el is indult hozzánk a vízszerelő mester. Nagy szerencsénk volt azzal is, hogy közel élünk a “tűzhöz”, szóval könnyű eljutni hozzánk és a parkolás is egyszerű, mivel meg lehet állni a ház előtt. Szóval minden olyan kritériumnak megfelelünk azt hiszem, ami ahhoz kell, hogy egy szakember könnyen és gyorsan eljusson hozzánk különösebb fejfájás nélkül.

A szaki hamar meg is érkezett ennek megfelelően, hozta a szerszámokat és gyorsan helyre rázta a lakásunk vízvezeték rendszerét, hogy megszűnjön a dugulás. Kitiszította a csöveket és adott tanácsot, hogy melyik vegyszert érdemes használni mondjuk rendszeresen és melyik az, amelyiket jobb inkább messziről elkerülni. Nem rossz ezeket egy szakembertől hallani, mert a reklámok csak zúgnak, hogy minden jó, de igazából nem tudhatjuk, hogy a mi csöveinknek mi a megfelelő. Mi viszont már tudjuk, hála a vízszerelő mesternek.

Aztán arról is beszélgettünk, hogyha esetleg úgy adódik, hogy a fürdőszobát szeretnénk felújítani, akkor is érdemes velük felvenni a kapcsolatot, mert előre egyeztetett időpontokban is vállalnak munkát. Tehát, ha a fürdőszobai felújítást meg tudjuk már most beszélni mondjuk szeptemberre, vagy októberre, akkor simán számíthatunk a topvizgazfutesszerelo.hu szakértő csapatára. Nekem ez óriási megkönnyebbülés, mert bizonyos részfeladatokat magunk is meg tudnánk csinálni, de az a komplex tudás, ami náluk van, bennünk nyilván nincs meg. Hogy is lehetne, amikor a vízszerelés, a gázszerelés és a fűtésszerelés is külön szakma. Ők viszont mindegyikhez értenek – egy csapaton belül. Tehát, ha tisztázzuk, hogy milyen munkafolyamatok jöhetnek szóba és miben lehet szükség a segítségükre, akkor biztos, hogy megkapjuk azt a segítséget tőlük, ami csak kell.

Érdemes felhívni a központi telefonszámot az egyeztetés ügyén, ahol már rögtön be is kerülhetünk a naptárba – ahogy ők is a mi naptárunkba. Én azt gondolom, hogy ezeket érdemes jó előre fixálni, hiszen mindkét fél érdeke az, hogy jól kalkulálható legyen a munka.

A továbbiak tekintetében pedig szerintem olvasgassátok a topvizgazfutesszerelo.hu oldalt, mert nem csak a megrendeléssel kapcsolatos információk találhatók meg rajta, hanem más egyéb tartalmak is. Ez alatt leginkább azt értem, hogy minden általuk végzett szakmunka témakörében adnak instrukciókat és tippeket, hogy mivel lehet őket megkeresni, vagy hogy mire érdemes odafigyelni annak érdekében, hogy mondjuk mégse kelljen őket kihívni nagy rendszerességgel. A vízszerelő mester is nagy segítségünkre volt ebben a témakörben, de az, hogy a weboldalon is minden információ megtalálható azoknak is segítséget nyújthat, akinek még nem kellett kihívni a szerelőt. Drukkolok, hogy ez maradhasson is így, de ha mégsem így történne, akkor pedig tudjátok, hogy a topvizgazfutesszerelo.hu-tól korrekt munkára és nagyfokú szakértelemre számíthattok, reális áron.