A vállalkozás már majdnem művészet

Művészetkedvelőként nagyon szeretem a különféle festményeket, alkotásokat és a színdarabokat. Amikor belevágtam a saját vállalkozásomba, akkor számomra ennek a felfuttatása, a megfelelő működtetése és fejlesztése majdhogynem olyan volt, mint a művészet. Hiszen meg kellett tanulnom ennek az egésznek a menetét, illetve a saját vásárlóimhoz kellett hangolnom a kínálatot és a szolgáltatásokat.

Mindig van mit fejleszteni is a cégen, így folyamatos munkát és odafigyelést igényel. Ezért amikor rátaláltam a Gross Office csapatára, akkor nagyon megörültem nekik. Ők ugyanis foglalkoznak székhelyszolgáltatással is. Habár ez a fő profiljuk, rengeteg más hasznos tanáccsal is ellátják a weboldalukra látogatókat. Amennyiben érdekel a bt. alapítás, cégmódosítás, kft alapítás, cégjegyzék, járulékok, akkor a Gross Office blogbejegyzéseit mindenképp olvasd el.

Ha még egyáltalán nem vagy jártas ezekben a témákban, akkor sincs semmi gond, hiszen közérthetően fogalmaznak, érdekes témákat dolgoznak fel és nagyon hasznosak is ezek a cikkek. Amennyiben nem szeretnél semmilyen fontos infóról lemaradni ezekben a témákban, akkor itt a helyed.

Nekem főként a székhelyszolgáltatásukra volt szükségem, azonban a bt. alapítás is érdekelt. Most még csak egyéni vállalkozó vagyok, de ha ilyen ütemben sikerül növekednem, akkor muszáj lesz cégformát váltanom. Ezért a bt. alapításról is meg akartam tudni a részleteket.

A székhelyszolgáltatást azoknak a vállalkozásoknak lehet érdemes igénybe venniük, akiknek a mindennapi munkájuk során nincs szükségük a székhelyükre. A Gross Office csapata minden olyan munkát átvállal a vállalkozóktól, amit csak tud. Meghatalmazással minden postai küldeményt átvesznek és továbbítanak, az adminisztrációval is foglalkoznak, illetve üzleti címet biztosítanak a vállalkozás számára.

Ha ügyvédre is szükséged lenne, mert még nincs saját ügyvédje a vállalkozásodnak, akkor ezt is tudnak biztosítani számodra.

Budapesten főként a II., V., VI., XII. kerületekben dolgoznak, illetve az iparűzési adó mentes Újlengyel területén. Ha nem szeretnél iparűzési adót fizetni a székhelyed után, akkor érdemes lehet átgondolni az IPA mentes székhelyet. Ehhez át kell nézni a vállalkozás kiadásait, majd eldönteni, hogy neked megéri-e ez a fajta székhely.

Ha érdekel a székhelyszolgáltatás, vagy csak bővíteni szeretnéd a tudásodat, akkor a Gross Office oldalán minden fontos részletet megtalálsz.