A masszázs a testünkre és lelkünkre egyszerre ható művészet

A festmények a szemünket gyönyörködtetik, a zene a fülünkön keresztül kényeztet minket, a masszőr pedig, mint egy karmester dolgozik rajtunk, ami az egész testünk mellett a lelkünkre is nagy hatást gyakorol.

A testi és a lelki egyensúly megteremtéséhez egy masszázs nagyon jó segítséget nyújt. Akkor ismertem fel ezt, amikor a https://karmathaimasszazs.hu/ oldalon lefoglalt időpontomban megjelentem a szalonban és átélhettem egy órás masszázs. A napi 8 órás ülés nagyon megviseli a testemet, és már hetek óta a nap végére rendszeresen kimerülve estem bele az ágyba. Egyszer eljött az a pont, amikor már úgy éreztem, hogy egy kiadós alvás nem fog segíteni rajtam. Ekkor döntöttem úgy, hogy nekem egy masszázsra lesz szükségem. Sokat kutakodtam és kérdezősködtem az ismerősök között, és ők ajánlották nekem a https://karmathaimasszazs.hu/ oldalt. Ez egy thai masszázs szalonnak az oldala, ahol online le tudtam foglalni az időpontot, miután átolvastam a teljes masszázskínálatokat, ahol meglepően nagyon részletesen van minden masszázstípus leírva, ennek köszönhetően könnyű volt kiválasztani azt, hogy számomra melyik lenne a legideálisabb masszázs. Az online időpont foglaló felületnek köszönhetően pedig még telefonálnom sem kellett. Egyszerűen az időpontfoglalás gombra kattintva megjelent mindkét szalonnak a címe, ami közül kiválasztottam azt, ami hozzám közel áll. Ezután pedig megadtam, hogy melyik masszázsra szeretnék menni. Itt egy teljesen egyszerű és könnyen érthető lista volt előttem, ahol egy kattintással kiválaszthattam azt a masszázst, amelyikre szeretnék menni. Ezután pedig megjelent azoknak a masszőröknek a listája, akik ebben a szalonban dolgoznak. Mindenkiről látni képet, ez nagyon tetszett, és minden munkatársnál lehetett látni a legkorábbi időpontokat, amikor lehet hozzájuk időpontot foglalni. Ez az időpont foglaló felület azért is nagyon jó pofa szerintem, mert ha már voltunk valamelyik masszőrnél, és szimpatikus volt számunkra, akkor ezen az oldalon keresztül kiválaszthatjuk ugyanazt a masszőrt. Mivel én még nem jártam ebben a szalonban, én azt választottam, hogy a rendszer ahhoz soroljon be, aki a leghamarabb ráér. A foglalás befejezéséhez csupán néhány adatra van szükség, mint a vezetéknév, keresztnév, e-mail cím és a mobiltelefonszám, de akár Facebook profilon keresztül is be lehet ide tölteni az adatokat. A foglalást elküldve visszaigazolták, és nem is volt ezen kívül már semmi más dolgom, csak megjelenni a szalonban, a lefoglalt időpontban. Szeretem, amikor valami ilyen egyszerű.

A bejáratnál lehetőséget biztosítottak kézfertőtlenítésre, az egész szalonban nagyon figyeltek a biztonságra, a masszőrök is végig maszkban voltak, és azt is fel volt tüntetve, hogy minden masszázs után fertőtlenítik a szobákat. A biztonságos körülményeken túl egyébként egy igényes, szép masszázs szalonban találtam magamat, a színek nagyon összhangban voltak egymással, kellemes zene szólt, és valamilyen finom illat lengte be az egész szalont. A személyzet végig kedves volt, már a fogadtatásnál lenyűgöztek. Még nem voltam soha masszázson, így egy picit izgultam, de a fogadtatás és a kellemes hely nagyon megnyugtatóan hatott rám. A hölgy, aki a masszázst végezte, nagyon kedves volt, és a végére valójában teljesen nyugodt, relaxáló fázisba kerültem.

De nem csak a fogadtatás volt kedves és figyelmes, ugyanis a távozáskor megkínáltak egy kellemes, friss, meleg gyógyteával. Ennek az elfogyasztása után már úgy éreztem, hogy nem csak kívülről, hanem ténylegesen belülről is kaptam egy igazán feltöltő élményt, hiszen olyan volt, mintha egy plusz belső masszázst kaptam volna.

Biztos, hogy hamarosan megismétlem ezt a masszázst. Úgy érzem, hogy ennyi befektetést megér az, hogy stresszmentesítsem a rohanó hétköznapokat.