A legnagyobb művészek sem vetnek meg egy jó viccet

Annak köszönhetően, hogy magam is képzőművészeti középiskolába jártam, máig nagyon sok festő barátom van. A legtöbben az osztályomból a Képzőművészeti Egyetemre mentek továbbtanulni, én azonban úgy döntöttem, hogy más irányba fogok menni a középiskola után, és végül az egészségügyben helyezkedtem el. Ennek ellenére még mindig nyitott vagyok a művészetek iránt, és a szabadidőmben én is sokat rajzolok. Arról nem is beszélve, hogy az összes barátom legújabb kiállítását is mindig meg szoktam nézni. Ezek ugyanis remek alkalmat jelentenek arra, hogy egy kicsit visszacsöppenjek a tinédzserkori életembe, találkozzak az iskolai barátokkal és együtt nosztalgiázzunk.

A legutóbb éppen egy Botond nevű barátomnak volt kiállításmegnyitója, ahol összecsődült szinte az egész volt osztályom. Jó látni, hogy még így 10 év távlatából is mindig támogatjuk egymást, legalább a jelenlétünkkel. Tökéletes lehetőség volt ez az esemény arra is, hogy megbeszéljük, mit adjunk ajándékba Botinak az egyre közeledő szülinapjára. Olyan ajándékot szerettünk volna kitalálni, ami egy belsős poénként is elsüthető, és egyből le tudja szűrni róla, hogy ezt csakis a volt osztálytársaktól kaphatta. Gimi alatt folyamatosan azzal hecceltük, hogy milyen vicces, hogy ő, a nagy művész csak egy béna Trabanttal jár. A legtöbbünknek persze nem hogy autója, még jogosítványa sem volt, de túlságosan szerettük Botondot cukkolni.

Így hát arra jutottunk, hogy egy vicces Trabantos pólót fogunk neki elkészíttetni. A https://lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalon egyből találtunk is ilyet! Bár rengeteg művész volt közöttünk, aki maga is meg tudta volna tervezni a mintát, a Lolmarkt azért mégis csak levette ezt a terhet a vállunkról. Sőt, ha a felkínált minta nem tetszett volna nekünk, ők akkor is tudtak volna segíteni a pólótervezésben. Erre végül nem volt szükség, mert a kínálatukban megtaláltuk a kellőképpen vicces és egyedi mintát, amit Boti pólójára nyomtattatnánk. A következő lépés az volt, hogy kiválasszuk a póló színét. Mivel a kék összes árnyalatát imádja, végül mi is egy sötétkék alap póló mellett döntöttünk.

De mégis milyen méretet rendeljünk? Ebben egyikünk sem volt biztos, de szerencsénkre a Lolmarkt kínál méretbiztosítást, aminek segítségével ingyen kicserélhetjük a pólót abban az esetben, ha a méret valamiért nem lenne megfelelő. 190 forintért cserébe megspórolhatjuk a kiszállítás 1980 forintos költségért. Naná, hogy megéri méretbiztosítást is kérni! Leadtuk a rendelésünket, és emlékeim szerint mindössze 1-2 nap alatt ki is szállították nekünk az ajándék pólót. Ilyen gyors kiszállításra még álmainkban sem számítottunk volna. Nagyon meg voltunk elégedve a végeredménnyel. A póló puha volt, a mintán pedig még kívülről is látszott, hogy jó minőségű anyagból készült, és sokáig állja majd a sarat.

Mondanom sem kell, Botond teljesen odavolt a meglepetéstől, és amikor meglátta a pólót, még a könnye is kicsordult a nevetéstől. Sikeresen célba ért tehát a Trabantos viccünk. Ha valaki ajándékként rendelne férfi pólót, vagy csak magát szeretné meglepni egy egyedi ruhadarabbal, mindenképpen ajánlom, hogy a https://lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalon nézzen szét! Nekünk abszolút bevált.