A galériából hazafelé letettem a kocsit a szervizben

Van egy galériám, ahol a saját festményeimet állítom ki, valamint a barátaim vagy ismerőseim képeit, hogy adjak nekik egy esélyt. Kis családi vállalkozásnak indult, de eléggé kinőtte magát a cég. A helyi iskolákból járnak a galériámba és ott tartják meg néha a rajzórát. Ma is éppen egy kiállítás megnyitón voltam. A megnyitó után összepakoltam és indultam haza, mert ez nagyon hosszú nap volt. Sajnos defektet kapott az autóm hazafelé. Hirtelen pánikba estem és írtam a szüleimben, a barátaimnak és a bátyámnak is.

Pár percen belül két sms érkezett a mobilomra:

– Kislányom, ne pánikolj: Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. Sok sikert, puszi apa!

– Hello hugi, hívd a +36 30 957 3784-es számot, Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. Remek szerviz, én mindig oda hordom a kocsim.

Nem volt kérdés, hogy a Méta autószervizbe fogom vinni a kocsim. Hívtam egy autómentőt és odaszállították nekem. Semmi perc alatt készen is lett a kerékcsere, de persze végeztek előtte egy teljes körű átvizsgálást, ami náluk bevett szokás. Ez egy remek cég, akik nagyon megbízhatóak. Kifejezetten jó ár- értékarányban dolgoznak és vállalnak garanciát is az általuk végzett munkára, valamint az alkatrészekre, amelyekkel dolgoznak. Ez a szerviz egyébként márka független hely, így bármilyen autót meg tudják javítani, valamint nem kizárólag személyautók szervizelésével foglalkozik a cég. A cég a 19. kerületben található, szerencsére hozzám nagyon közel van. A cég ráadásul 15 éve van a piacon, rendkívül nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek a szakemberek.

Természetesen egy ilyen szervizben, mint a Méta autószerviz, sok egyéb dolgot is csinálnak, nem csak a kerékcserét. Tudnak segíteni az olajcserében, a vezérlés cserében és a szervizelésében is. Tudnak cserélni lengéscsillapítót és rugót is, valamint kuplung cserét, javítást és szervizelést is. De DPF szűrő cserét és tisztítást, továbbá kipufogó cserét és javítást is vállalnak a cég szakemberei. A korábban már említett gumicsere és szervizelés kapcsán, valamint a futómű beállításban és javításában is tudnak segíteni. Vállalnak még fényszóró beállítást, fék javítást és szervizelést, de autóklíma javítást, töltést, fertőtlenítést és tisztítást is. Ezeken kívül pedig autó villamosság szervizt és autó diagnosztika és hibakód kiolvasást is vállalnak, végül pedig az autó átvizsgálását és állapotfelmérését is lehet ennél a cégnél végeztetni.

A honlapon lehet időpontot foglalni, vagy azt a számot is lehet hívni, amit nekem küldött a családom. De megtalálható még az árlista is természetesen, valamint galéria is van, ahol a cég által végzett munkákról vannak fényképek. A Méta autószerviz számára nagyon fontos a minőség, a modern technika, a megbízhatóság, a pontosság, a megfelelő tájékoztatás, valamint a profizmus is.